12 Ekim 2009 Pazartesi

Lunapark da AKW'den sayılır mı?

Cumartesi akşamı durduk durduk (bazen jet hızıyla karar verip uygulamaya geçiyorum bazen de karar vermem saatler sürüyor. Genelde evde kalmak daha cazip geldiğinde böyle oluyor.) saat 22.00'ye gelirken hadi gidelim diyip çıktık. Geçen hafta oluyor bu tabi. Bu hafta sonu kuzenlerimle kaldım.


Lunapark ne güzel bi yer ya di mi :) Işıl ışıl. Çocukken korku tüneline girmemiştim hep içimde kalmıştı. Önce oraya girdik :) Çok korkunçtu altıma yaptım bi daha hayatta girmem töbe yani. Şaka lan, çok eğlenceliydi. Çocuk olsam korkardım kesin de plastik zombiler, iskeletler, kanlı kuklalar falan var. Çok eğlenceliydi.


Bi de bi şeye bindik adını unuttum. twister roller falan gibi bi şeydi. Tepelere çıkıyosun böyle dönerek aşağı iniyosun. Bindiğin nalet şey kendi etrafında da dönüyo ama. Ne biçim bi şeymiş ziksen binmem daha ben ona. Ya şunu anladım, ben heyecanlanmıyorum da resmen korkuyorum. Güvensiz bulduğum için yani. Sanki elim kayacakmış da düşecekmişim gibi geliyor. Bu bindiğimiz şeyde mesela koltuk plastik gibi bi şeydi, götümün altından kayıyordu, önünde bi demir var onu tutuyosun ama o da kayıyo. Tamam dedim boku yedik, uçucam aşağı. Bu aletten düşen ilk angut olarak tarihe geçicem. Ama önümde kafes gibi bi şey olsa, abartmıyım da göğüs hizasında bi sopayla koltuğu çevirseler çepeçevre o zaman adrenalin salgılayabilicem. Şu güvenlik seviyesinde benimki göt korkusu oluyo sadece. Acaba düşer miyim diye düşünüyorum. İşte bu

Çok enteresan aletler vardı tabi ama ben daha binemem gari dedim. Toprak üzerinde takılmaya devam ettik.

Şimdi bi oyun var, 6 tane topun oluyor. Deliklerin numaraları var. 1,2,3,4,5 gibi. Sen bu 6 topla 15 puan yapmaya çalışıyorsun. 3 tane 5'le yapamazsın ama. 13 ve 14 yapabildik. Namussuz top öyle bi falsoyla gidiyo ki, tamam oldu derken hoop yandaki deliğe. Sabah kadar uğraşabilirsin bununla nasıl kalkabildik oradan bilemiyorum :)


Şu mekanizmanın adını bilmiyorum ama bayılırım bunlara.Çocukken dreamland'de bu aletlerin önünden ayrılmazdım. Acayip şanslıydık. İkimiz de ilk oynayışta bu oyuncaklardan aldık. Fare gibi olan çok datlı değil mi?


Sonra basket oynama ve yumruk atma faslı oldu. Ben uzaktan baktım onlara :) Çıkınca da ekler yiyelim diye tutturdum (mütemadiyen bi şeyler yapalım, yiyelim diyorum. Allah sabır versin bence) Lunaparkın karşısında Özdilek Pastanesi'nde ekler yedik. Çok güzeldi onların fotoğradı yok, biraz hızlı yendiler maalesef.

Kadıköy'de özellikle akşamları minibüs duraklarının orada pilavcılar görürdüm. Dışarda her boku yerim nedense bunlar pis gibi gelir bana :) O akşam yedik beraber, aşırı tuzluydu ama güzeldi :) Asıl AKW budur bebeğim, pilavcı! O ayrana kaç avuç tuz attın amca, yandık kavrulduk!
buraya da beyazla yazarım hain blog

3 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ayy cnaım çok güzel hep böyle çok yaz sabah sabah öyle bi zevk alıyorum ki okurken seneler önce barbi kartları vardı, barbinin chicago, miami gibi sehirlerde dolastıgı kartlar :) o kartlardan bulmuşçasına seviniyorum :))

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

cikletten çıkıyodu o kartlarrr tüm paramı ciklete yatıyordum ama hep şikago çıkyıodu böhöööhö

unusual dedi ki...

ben neden bilmiyorum o kartları, tasoları biliyorum en son:)