19 Ekim 2009 Pazartesi

Boyfriend Jeans

Ben bu modayı takip edemeyecek miyim arkadaşım ya? Merak ettim giydim kot pantolonunu. Çok komik olmuş di mi :) Pantolonun belini ne kadar büzdürdüğüm görünüyor mu acaba?

Hadi enini aldırdık diyelim biraz, boyunu napıcaz? Adam hem enine hem boyuna. Ben cücük kadarım, kendi kotlarımı giymeye devam. Bu moda bana göre değil şekerim!


8 yorum:

cecilia dedi ki...

hehe :)
çok şeker olmuşun ama sakın dışarı çıkma böle, gerçekten moda her zaman herkese uymayabilio banada yakışmaz bu boyfrendcinsss :)

unusual dedi ki...

hahahah çıkmam dışarı :) adım atarken belimden düşüyor zaten :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bence çok yakışmış cicim, paçalarını kıvır, sana yakışmazsa kime yakışıcak sorarım , incecik hatunsun :)

unusual dedi ki...

sağol yavrım :)

BEERREGULAR dedi ki...

olm en fena fotoyu koymuşsun inşaat amelesi gibi :) kızma ama bak valla dikkatli bak kendine aynen dediğim gibi olduğunu göreceksin...
bu bağlamda boyfriendjeans ameleliktir diyebilirim :)

yagmur dedi ki...

ya kızım sen ne bakıyosun o moda al sevgilininkini giy deil ki resmen usturuplu bişey böle hafif bol paçaları kıvırmak için pay bırakılmış hani bana uzun geldi havası versin diye o kdr yoksa direk beli falan tam oluyo yani sattıkları böyle adamların.sen iyice havaya girmiş olcaksa gerçekten boyfriend imin jean i olsun demişsin o ayrı :) ama bende sana katılıyorum git mağazadan al olmaz yani ama sende bu modayı unut derim sana göre deil kardeş aksi takdirde ya modayı unutcaksın ya boyfriend ini böyle ince cılız sevgilisi olanlar yapar bunu anca sen ben deil yani :P bu da ayrı bi blog gibi oldu neyse susuyorum.

unusual dedi ki...

@ultima forsan: hain, senin kotunu giyende kabahat :) biz de cok yakisti super oldu yazmadık herhalde.
aha kavga çıktı :)))))

@yagmur: aman istemiyorum modalarını, üniversitedeyken yaşamışım ben o modayı. bol kotların hepsini verdim geçen gün :) buraya kendi blogun gibi yazabilirsin bebişim :)

Sim dedi ki...

abi resmen koptum, tekrarlıyorum, sen nesin?
oturduğum yerde gülüyorum kahkahalarla..