2 Aralık 2008 Salı

istiyorum istiyorum

1. evime kitaplık istiyorum, evde hiç açmadığım 5-6 tane koli var. birinde okul kitaplarım var diğerinde okuma kitapları (cin ali, hece kitapları falan var sanki, okuma kitabı ne be!) diğer kolilerde ne var hiçbir fikrim yok.

2. evim böyle çiçek gibi tertemiz olsun istiyorum, bir iki gün oluyor sonra evin içine ediyorum yine.

3. Mırıl'dan gördüm, en kısa zamanda kazaklarımı başka türlü katlayarak dolapta devrilmelerini ve kırışmalarını önleyeceğim. ben kazağı dikine ortadan katlıyorum önce, sonra kollarını arkaya dogru katlıyorum böyle dörde katlanmış gibi oluyor yani. ama enine ortadan katlayıp, kollarını da içine koyunca kazak incecik oluyor hem daha az yer kaplar hem de daha az kırışır. hem de bi tane alırken diğerleri devrilmez.

4. çikolata yapmak için kuvertür bulmam lazım. pul şeklinde satılanlar var pelit'te. ordan alabilirim ne zaman alacaksam!

5. atkılarımı ve şapkalarımı koymak için büyük bir kutu istiyorum, ikea'da var bursa'da gördüm. öyle bir kutu alıp vestiyere koyucam.

6. çantalarımı da koymak için kocamannn sepet gibi kapaklı bi şey lazım. kutu kutu olsun evim renk renk.

7. t-box'ı çok seviyorum, bir sürü şeyler alasım var oradan. şunun tatlılığına bakın ya, ismi de bin gates http://shop.t-box.com.tr/product/ShowProduct.aspx?proid=4196&depid=651

2 yorum:

os dedi ki...

badim çok güzel kutu şeklinde kitaplıklar var tam ağzına layık :))

http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3745.jpg

unusual dedi ki...

evet ya, ben de gördüm onları çok güzeller :)