8 Haziran 2009 Pazartesi

Kocam size emanet!

Yanlış anlaşılmasın ben erkek ırkını seviyorum, hemcinslerimin çoğundan tiskinirim. Hepsine bi kulp takarım, çoğunu fesat, kötü niyetli, cadı bulurum. Ama ne kadar kızsam da şu erkek ırkı için bunları hiç düşünmüyorum. Gamsız, rahat, kendisiyle barışık, böyle ipimle kuşağım zkimle toşağım modunda bi insan bunlar yaaa :)

Şimdi kocam size emanet diye bi program var, geceleri o denk geliyor televizyonda. Bi öncekinin sonunu izleyemedim kim birinci oldu merak içindeyim. Ama burda mevzu birincilik değil, ben hayatımda bu kadar güzel program izlemedim ya. "Kadınları anlamıyorum hacı" diyen adam otursun bunu izlesin, iki cinsi karşılaştırmalı olarak görsün, şıp diye anlar kadını da erkeği de.

Kadınların isteği hep aynı, "bana aşkım sevgilim desin, çiçek alsın, romantik olsun, şiir yazsın.." Ne zavallı bi insanız biz ya, "sevilmezse ölecek hastalığı" mı var genlerimizde nedir, başka talebimiz yok yani yemin ederim. Şu programa çıkan bütün kadınlar aynı şeyi istiyor. Daha bi tane zengin olsun, bana şunu alsın bunu alsın diyen duymadım Adam sinirlenmesin (ben delirtiyim ama o sinirlenmesin, jöle kıvamında olsun), romantik olsun başka bi isteği yok bu kadın milletinin, valla. Bi ortamda en çok sükse yapan kadın, kocası/sevgilisi romantik olan kadındır. Kadın milleti en çok buna önem verir. Arkadaşımın sevgilisi limuzinle almaya gelsin iş çıkışı, benimki bi gül yollasın üstüne şiir koysun. Arkadaşım limuzine binince adama trip yapmazsa ben de bi bok bilmiyorum. Ama ben de çıkarım sevgilime sarılırım, o akşam mutluluktan ölürüm, sevgilimle yürüye yürüye evime giderim :) Budur yani olay!

Kadınlar kocalarından şikayet ediyor. Kadın diyor ki mesela, "bana 8 yıldır 2-3 kere çiçek aldı." Sonra kamera adamların bulunduğu odaya dönüyor. 5 tane şirin kekocan lise öğrencisi gibi kikirdiyor. "2-3 kere almışız ya işte!" diyor kadının kocası. Adamlar da hohohohoho diye göbeklerini zıplata zıplata gülüyorlar. Adamların zerre umrunda değil yani, gamsız çünkü, yaradılışı böyle. Şirin misiniz lan siz? Senin bi otla bu kadar mutlu olabildiğini, başka bi beklentin olmadığını, sadece sevildiğini sürekli olarak hissetmek istediğini, buna karşılık onun bütün öküzlüğünü çekeceğini dünyanın varoluşundan beri algılayamamış adam, hala kikirdiyor orda :) kızamazsın da bu adama, gamsız çünkü adı üstünde. Al eve giderken çingenelerden falan iki sap bi şey, o anda o akşamın yıldızı olursun. Ama yapmıyor, niye yapmıyor. çünkü gamsız :) yaradılış, neylersin :)

Haaaa kadınlarda hiç mi suç yok, olmaz mı bi kere tontini amcalara laf söylüyorsunuz ama hepiniz de turşu gibisiniz kusura bakmayın. Kadının biri şey dedi az önce "evlenene kadar, yani tufan beni ikna edene kadar...." sen prensessin tabi, tufan'dan çok daha iyilerine layıksın aslında ama işte tufan götünü yırtmış ikna etmiş seni.

Adamlar oraya gitti diye bi havalar, hepsi birer adriana lima sanki. Sen ne veriyorsun adama acaba? sorsan hepsi çok iyi ev hanımıdır, o iyi ev hanımı olunca kocası mutlu oluyor sanki! Adam belki de en son sırada sayacak bunu. Eve çiçekle gelmedi diye kaç gece kanepede yattı acaba :)) bizim de cinsimiz böyle, çenemiz kopsun konuşmadan duramıyoruz. Benim de takıntılı olduğum bazı konular var, adamı yerim yani! Sen söylersin o değişmez, o söyler sen değişmezsin. Alışırsın bir süre sonra :))

Az önce bi ablanın gözleri doldu şiddet konusu açılınca. Bu hayvanlığa diyecek söz bulamıyorum. Kadın çenesiyle tüketiyorsa sen de o alanda geliştireceksin kendini! Aynı kulvarda savaşacaksın, vurmak ne demek!

1 yorum:

yagmur dedi ki...

hastayız yaaaa hem de ruh hastasıyız =)