18 Haziran 2009 Perşembe

Fenerbahçe Parkı


Geçen haftasonu kuzenim ÖSS'ye girdi. Sınav sonrası biraz kafası dağılsın diye dışarı çıkalım dedik. Ona kalsa evde oturacaktı ama biz heveslendik deniz kenarına gidelim diye aslında :)

Hala İstanbul'da çok fazla yer bilmiyorum ama en güzellerini biliyorum sanki. Anadolu yakasında olalım diye karar verdik ben de hemen Fenerbahçe parkına gidelim dedim. Kardeşim de İstanbul'daydı, o da görmemişti orayı. Ben daha önce gitmiştim, bayıldım gerçekten hem deniz kenarında hem de çok güzel bir park. Bi de FENERBAHÇE'de!


Küçük kuzenim park, bahçe, temiz hava, deniz, yürüyüş kavramlarından bihaber yaşıyor. Bilgisayar, psp, wii bunları biliyor çocuk. Neden burdayız dedi ya gidince :) Önce deniz kenarında bir yere oturduk, adını unuttum. Misss gibi deniz havası aldık, bi şeyler yedik. Martıları, kedileri besledik. Sonra da parkta dolaştık. Çocuk parkı vardı parkın içinde, ufaklık onu da beğenmedi. Neden eve gidip Starwars izlemiyoruz dedi !! Dondurmayla kandırdık neyse ki.

Yeni nesil için çok üzülüyorum, dışarda oynamak nedir bilmiyorlar. Ben 10 yaşındayken, beni bu parka götürselerdi hava kararana kadar orda kalmak isterdim, annem artık eve gidiyoruz diyince zırlardım, tepinirdim eminim :) Yara bere içinde akşam ezanına kadar mutlu, mesut sokaklarda oynardık, yemek için bile eve girmek istemezdik. (Ekmek arası kavramını da bu çağdaki çocukların bulduğunu düşünüyorum ben.) Annem balkondan seslenince köşe bucak kaçardım, saklanırdım, eve çağıracak diye. Şimdi varsa yoksa bilgisayar oyunu, üzülüyorum çocuklar için..

3 yorum:

Tuğba dedi ki...

Bu sefer antin kuntin olmamış :))

unusual dedi ki...

sevgilim gelince antin kuntin oluyor, ona kastım var hahah :)) haftaya gelecek o zaman inşallah :)

Fenerbahçe Parkı dedi ki...

Fenerbahçe parkı müthiş bir yer.