28 Kasım 2009 Cumartesi

Duş öncesi anne gerginliği

Kahvaltıya misafirimiz gelecek. Erkenden kalkalım duşumuzu alalım, annemize yardım edelim dedik. Ben kalktım önce duşa girdim, annemde hissettim o tedirginliği. Banyo ıslak oldu mu kadına bi şeyler oluyo. Duştan sonra istiyo ki fayansları falan kurulayalım. Töbe töbe :) Neyse ben fazla ıslatmıyorum etrafı. Kardeşim daha becerikli bu konuda. O çıkınca her yer buhar oluyor. Ben duş aldım çıktım, kardeşim uyandı.

- Niye kalktın oğlum dedi annem.
- Duş alıcam dedi kardeşim :) O an annemin surat ifadesini görmeniz lazımdı.

"Eyvah banyom ıslanacak!"

Bi şey de demiyo ama ben biliyorum onu, öldü öldü dirildi. Misafir gelecek ya bi de, ya banyosu ıslak olursa. Ya gelen misafir duş almak isterse (annemin nedense misafirlerin duşakabine dalacaklarına dair bi hayali var yıllardır), ya duşakabin neden ıslak derse, ya banyonun fayansları buhar olmuş bu ne hal size hiç yakışıyor mu derse :)

Misafir de halamlar ha, en fazla yerler ıslak terlik giyin dersin. Gideyim de biraz eğleneyim kendisiyle. Muhteşem bi kahvaltı hazırladı, fotoğrafını çekicem bloga koyucam dedim. İtiraz etti, olmazmış öyle!

11 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bayılıyorum annene:)

BEERREGULAR dedi ki...

sen bir misafir veya ev sakini olarak ıslak banyo zemininin çorapta yarattığı o sulu hal nasıl bir işkencedir bilir misin? kahrolsun ıslak fayanslar yüzünden ıslanan çorap tabanları :)

unusual dedi ki...

@merope:valla ben de bayılıyorum. bi görse buraya yazdıklarımı beni de çok fena bayıltır:)

@ultima forsan: ama terlik giyin diycez biz de yerler ıslak olduğu zaman.

yagmur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yagmur dedi ki...

çok iyi ya :) bizde de koltuk ve yastıkları sorunu mevcut kendimi bildim bileli bu aralar daha da çoğaldı oturmaya korkar oldum,birisi gelse çat kapı ne deriz diyor sürekli yaaa !!! düzelt orayı düzgün oturun azcık demez mi insan kendi evinde diken üstünde.

Best Wishes dedi ki...

Cok guldum ya, sen de hep gul e mi?

unusual dedi ki...

@yagmur: şu koltuk işini yazman lazım ya, çok güldüm ben ona :)

@BestWishes: sağol inşallah :) bende bu anne oldukça daha çok gülerim, güldürürüm :)

Esra E. dedi ki...

ahaaa yemin edderim bizde de bu durum mevcut banyo fobim var duşakabin alalhtan buzlu tamperli camlardan sular pek iz yapmıyor ama armatürler muhakkak kurulanacak birde fayanslar yoksa annem acıyor agzını şeker şeyler:D

unusual dedi ki...

€s®ac@: bi tek benim annem yapmıyormuş bari, sevindim :))

Sim dedi ki...

hahaha yeni keşfettim blog'unu.. ne şekersin :)

unusual dedi ki...

@sim: sağol, hoşgeldin:)