11 Kasım 2009 Çarşamba

Çalışmaktan soğumak, nefret etmek


Ben böyle bi hayat istemiyorum lan! Bu saatte sevgilimin kollarında uyuyor olmam lazımdı ama ben sunum hazırlamaya çalışıyorum.

Çok sinirliyim! Bütün hafta sonlarımın, akşamlarımın içine sıçtılar. Utanmadan bi de cumartesi akşamı hep beraber yemeğe gidecez diyorlar. Lan zaten bütün gün sizi görüyorum bari akşam huzur verin!

Evimin kadını olucam, facebookta çocuğunun bokunu gazını falan yazan kadınlardan olucam ben ya. Çocuğumdan biz diye bahsedicem. "Bugün kakamızı yapamadık" yazıcam statusume. "Babamız bugün bizi parka götürdü" yazıcam. Biri beni bu hayattan kurtarsın. İstemiyorum artık "Çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, yalnız yaşıyorum, özgür bir kadınım ben bıdı bıdı" zikini ben. Vazgeçtim, pes ediyorum. Yeter ulan!

9 yorum:

//SECHHILL\\ dedi ki...

malesef işe gideceğim için yazının tamamını okuyamıyorum =(

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ben itüye işedim :(

benben dedi ki...

blogunuzu dün keşfettim, çok tatlı, espritüel, doğal ve samimi bir tarzınız var...sizi sevdim.
çalışma meselesine gelince, ben temmuz sonunda aynı şekilde bu dozda feryatlarla işten ayrıldım ama insan çalışmayınca da ne yapacağını bilemiyor. ben çocuk doğurmuş kadınlar kulübüne de girmek istemiyorum. orası da çok sıkıcı geliyor. ama işin berbat tarafı bundan sonraki hayatımda ne bok yiyeceğimi bilmiyorum :(

unusual dedi ki...

@ //SECHILL\\: hep aynı kaderimiz demek ki :)

@merope: sana buradan bi şey yazamıyorum manyak kadın :)

@benben: teşekkür ederim, hoşgeldiniz :) ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, bir koşturmacadır gidiyor bir gün kendime gelip naptım ben ya bunca zaman, yıllarım boşa geçmiş demekten korkuyorum.

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ben çocuk degil kudik dogurmak istiyorum, kuyruklu olmalı.

unusual dedi ki...

@merope: ben de pokemen doğurayım o zaman. zaten bu şekilde devam edersem kendi kendime bi şey doğurmak zorundayım. Artık gremlin mi olur pokemon mu olur :)

BEERREGULAR dedi ki...

kurtarıcam seni bu hayattan merak etme :) sen benim dondurmamı, melisli tostumu, mercimek çorbamı eksik etme yeter :)

unusual dedi ki...

@ultima forsan: etmem ya hepsini yaparım söz :)

Sim dedi ki...

aaaaaaaaaaa çok eğleniyorum sayendeeeeeee :) oha koptum resmen, şaka mısın sen?