12 Kasım 2009 Perşembe

Bilinçaltımdaki ponponlar

O kadar komik rüyalar görüyorum ki nasıl bi bilinçaltım var nası bi hayal dünyam var anlamak mümkün değil. Geçenlerde gri bi hırka aldım, çok sevdim üstümden çıkarmadım bi hafta. Kapşonunun ordan iki ip sarkıyor ucunda da ponpon var iki tane. Bu bilgiyi bi kenarda tutalım :)



Sevgilimi de doğru düzgün göremiyorum bu bilgiyi de bi kenarda tutalım. Eskiden rüyamda arabasıyla başka kızlar gezdirirken görmüşlüğüm de var.

Dün gece bi rüya gördüm şahane :) Ben bi yerde onu bekliyorum ağaçlık falan güzel bi yer o da arkadaşlarıyla geliyor kızlı erkekli. Üstüne siyah bir hırka giymiş. Hırkanın da aynı benim hırkam gibi ponponları var, ponponlu erkek hırkası hahahahahah :)) Yanında bi kızla geliyo bizimki, kız da bunun hırkasının iplerinden birini tutmuş güle oynaya geliyo. Ponponla oynuyo bi taraftan.

Ben bi azarlıyorum sevgilimi, vay elin kızı nasıl senin ponponunla oynar diye hahahahahah :)))) Sabahtan beri gülüyoruz. Bu nası bi rüya yaaa :))

3 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

ponpon rüyada neye işaret ediyo acaba ?? neresi tutuluyor zatın ??

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

annemde devasa bi ruya kitabı var ama onda bile ponpon yok kuzişim.. hakketten fantastik olmuş :)
kedilerin yumurtalıklarına ponpon diyolar bu arada :DDD erkek kedilerinnn

unusual dedi ki...

@ultima forsan: ponpon rüyada kavgaya işaret ediyomuş baktım ben :)hele sevgilinin ponponunu başkası tutarsa çok büyük kavga çıkarmış :)

@merope: ben de baktım rüya tabirlerlerine yazmıyor. demek kedilerinkine ponpon deniyor hmmmm :)