21 Mayıs 2009 Perşembe

sinirliyim!

insan her şeye aynı anda sinirlenebilir mi? delirtiyorlar beni yahu! böyle durumlarda bilgisayar başında oturayım, kimseyle konuşmadan akşam olsun istiyorum. müdür hiç aramasın, yazılım firmasıyla hiç konuşmayım (onlara da ayrıca kılım. dün şahane bi mail attım adam aradı "fırça atmışsınız" dedi, ben de "kusura bakmayın ama 3 aydır bi güncellemeyi yapamadınız ben de bu kadar kibar olabiliyorum artık" dedim.), yemek de yemiyim canım istemiyor, su içeyim, müzik dinliyim, bloglara falan bakayım akşam olsun.


dün sabah müdür tüketti, inat ediyor bi konuda. bazı konular göreceli olabilir ama bazıları evrensel gerçektir! (oha) net olan doğrular vardır. bu konuda tek başına savaşmanın bir anlamı var mı! elimizde yazılı dokümanlar var, anlatıyoruz ama yok. ben de pes ettim artık, banane şirket benim sanki! bugün yok, başka bir proje var onunla ilgili çalışıcam. istediğin kadar sinirlen yani eşşek gibi çalışacaksın yine!

solo verdi hoca, bi adamla beraber söylüyorum. boğazlıyıvericem kendisini. kendini pavarotti zannediyor ama gerçekten hiç iyi değil sesi, sesinin volümü de çok düşük. bu özgüven nerden geliyor kim kaldırdı götünü bilmiyorum. bana da böyle tripler, kendi sesi çok gür benimki çıkmıyor sanıyor. olmazsa o mikrofonsuz söylermiş, ben mikrofonla söylermişim. sen kimsin len!!

başka delirdiğim şeyler var onları ayrı bi yazıda yazıcam kafamı toparlayınca..

1 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

müdüre agzına geleni saymak ne keyifli olurdu degil mi...