31 Mayıs 2009 Pazar

AKW-3

Bu haftasonu akw'miz benim konserimdi :) az önce geldik eve, az hatalı bir konserdi aslında, sazlar bir iki yerde doğru giremediler. biz bir türküde "bugün benim efkarım var zarım var" (aylardır hep yanlış söylüyoruz) bir iki kelimeyi yanlış söyledik. onun dışında güzeldi.

solom da fena değildi :) nakaratı iki kıta çalışmıştık, hocamız sağolsun iki nakarattan sonra bir tane de koroyla söyletmeyi uygun buldu sahnedeyken, ben de ikiyi söyledim sustum. (düet yaptık bir arkadaşla) arkadaşım devam etti, ben de ilk cümleyi söylemedim bitti sandığım için, sonra baktım herkes söylüyor ben de söyledim napiyim :) o heyecanla insan bi şey anlamıyor zaten, yerime geçtikten sonra üzüldüm şaşırdım diye ama anlaşılmamış. çok neşeli söylemişim :) türkü hareketliydi zaten ben de neşeli bi şekilde söyledim :)) sevgilim, işyerinden arkadaşım, teyzem, kuzenim dinlemeye gelmişti. daha nasıl neşeli olmayım di mi :)
peki koca haftasonu akw'siz geçmiş olabilir mi??? tabi ki olamaz, benim işim bu :) geçen salı pazardan bir sürü çilek almıştım, tabi ki yiyemedim. bi kilo çilek benim neyime acaba :) sapasağlam duruyordu dolapta, yıkadım onları koydum bi tabağa, o sırada evde krem şanti olduğu aklıma geldi. hemen yapıverdim, blender yok bende ama çatalla çırpınca da oldu valla. mis gibi oldu çilekle, daha önce yememiş, başarılı bir akw oldu diyebiliriz. sevdi çünkü bu sefer :)))

asıl bomba küme yedirdim ona. küme'yi kimsenin bildiğini sanmıyorum. afyon sucuğunun karadeniz versiyonu bu :) üzüm suyundan yapılıyor, içinde de ceviz yerine fındık var. sucuk kadar tatlı olmaz biraz daha mayhoştur. teyzemden almıştım, çok sertti. durdukça sertleşiyor zaten. bir parça yedi, hiç yorum yok :) daha yumuşak olsaydı o zaman yorum yapardı da hak veriyorum şimdi beğenmemesine. sırada minci var, ona bayılacak biliyorum. ama önce onu getirtmem lazım bir yerden, istanbul'da bulamıycam gibi görünüyor.

gelelim bu haftasonunun en önemli etkinliğine, balkonda saksıda çileklerim var :) bursa'dan getirmişti, (o kadar yo bir de onları taşımış) saksı alıp ekmiştik, gözüm gibi bakıyorum valla. çilekler toprağa deyince çürüyor, çürümesinler diye burger king'in ketçap mayonez kaplarının içine koyuyorum çilekleri :) üstünde 3 tane vardı kıpkırmızı, az önce yedik :) o kadar güzeldi ki tadı :) koparmadan önce fotoğrafını çektim :)


her şey çok güzel de, yolcu etmek, bomboş eve yalnız kalmak çok zor oluyor..

5 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

çilekler cidden şahane görünüyor, şirin çilegi gibi :)

Tuğba dedi ki...

Bu akw'ler benim ilişkilere bakışımı değiştirecek sanki ya, hadi hayırlısı :)

Ayrıca ben de istiyorum o üzüm sulu fındıklı şeyden :))
Var mıdır acaba Ankara'da?

unusual dedi ki...

@merope: bence bundan sonra isimleri şirin çileği olsun :)

@umutperisi: o da seviyor artık akw'leri, boyun eğdi, teslim oldu resmen :) bende daha ne akw'ler var, anlatırım sırası geldikçe :)

bence ankara'da yoktur. adresini ver bendekilerin yarısını yollayım sana, ama gerçekten çok sert sen de beğenmeyebilirsin :) laz birini bulup ona sorman lazım, belki o yapıp sana verir :) ama her siyah üzümden yapılmıyor. karadenizde yetişen yuvarlak bir üzüm çeşidi var, annem onun suyundan yapardı biz küçükken. sonra bize üzüm gelmez oldu, kümeler de bitti tabi :)

BEERREGULAR dedi ki...

seviyoruz tabi de çok kafa karıştırıp limitleri zorlarsak AKW AQW olur sonra dimi canım.. evet canım.. :))

BEERREGULAR dedi ki...

bir de çilekten lıp lıp ses mi gelir arkadaş :)