10 Şubat 2009 Salı

yemekteyiz!

eve geç gelince, ne yiycem derdi var ya mahvediyor beni. genelde geç geldiğimde yorgun da oluyorum. bütün gün puan hesapladım. millete nasıl para verebiliriz onunla uğraştım. bi de ikcıların günahını alıyorlar!

geçenlerde kuaföreki tufan abi, (kadın kuaförleri de hep tufan olur sanki di mi?) yemek yok açım diye mızırdanınca soğanlı yumurta yap demişti, eve gelip yapmıştım. mis gibi de yemiştim. az önce bakkaldan ekmek, cips, çekirdek alırken (genelde üçü aynı anda bitiyor üçünü birlikte alıyorum. yemekten sonra canım aynı anda hep cips hem çekirdek istiyor) şöyle hemen ısıtıp yenecek bi şey yok mu yaa dedim çocuk yazık bütün konserveleri saydı. beğenmedim. patates alıyım en iyisi dedim. evde yumurta olmadığı aklıma geldi. beni yumurta paklar diye söylenirken patatesli yumurta yap abla dedi bakkalcığım sağolsun. valla yapiyim dedim. ahan da yaptım yiyorum.

"yani insan bir örtü serer, gazete kağıdında yemek mi yenirmiş. heç beğenmedim! yımırtadan da kıl çıktı, peynirle salatalığı aynı tabağa koymuş, çok ayıp. tabak yok bi şey yok, tavanın altına da ekmek tahtası koymuş. bir tek çiçek güzeldi o da masanın ortasında olması gerekirken kenarda duruyordu. sofraya cips ve çekirdek konduğu nerde görülmüş ayrıca! heç beğenmedim, 1 veriyorum!"

kendim yazdım kendim eğlendim. aha da sefil sofram budur. gazeteyi de sererim inşaatta çalışıyorum ya. annem görse var ya "hiiiiii koskoca mühendis kız, okudu adam oldu diye seviniyoruz gazetede yemek yiyor. allah seni kahretmesin, senden bi bok olmaz" der bana hahah :)) millet yaptığı yemekleri, öğrendiği tarfileri falan yazıyo bloguna. ben de patatesli yumurta fotoğrafı koyuyorum.

canım ailem başladı bu arada. bi insan 20 yıl birini bekleyebilir mi ya gerçekten?
ya bi de bu meliha'nın kızkardeşleri niye samim'i bu kadar seviyor? benim kardeşimi bıraksa nişanlısı gitse, 20 yıl kardeşim üzülse kimseyle evlenmese etmese ben o kaçan adamı yolarım valla.

4 yorum:

Tuğba dedi ki...

Ben diziyi seyretmiyorum, arada bir bizimkiler seyrederken takılıyorum, konuyu öğreniyorum.
Ama şu Samim konusuna fena takıldım yani; bir de adam öyle cins ki (tamam Uğur Yücel olarak sevimli ama), gündelik hayatta biz bu amcayı "ya abla bi baltaya sap olamamış adam 1000 senedir" falan diye aşağılar, hayatta muhatap olmayız yani.

Sonra bir de şu zengin nişanlısı olup da Ozan Güven'in oynadığı tipe hasta olan kız var ya, hani böyle göz altı torbaları pazar sepeti gibi olan, işte o ablaya kızıyorlardı geçen gün arkadaşlar, sonra öğrendim. "Aşk" dedim, "parasız pulsuz adamla nişanlıyken zengine baksa, kızın tamam ama, onca servet ihtimali içinde hala çulsuz bir adama bakıyorsa bu aşktır, yapacak bişi yoktur" dedim. Haksız mıyım ama? :)

os dedi ki...

badim bitti dizi bitti.. onu izledimde oturdum bilgisayar başına..

önümüzdeki haftanın özetine de baktım.

badim badim, çok dertliyim :)))

konuşuruz bi ara...

bu arada yemeğine 10 üzerinden 5 veriyorum,o da fotoğraftan bu kadar anlaşıldığı için, eğer yeseydim 10 verirdim kesin !

unusual dedi ki...

@umutperisi: Valla bence de Seyhan çok fena aşık oldu. Bi öpüşseler güzelce, bi şeyleri kalmayacak ama, kız da evleniyor napalım :)

@os: Ben yedim, 10 puan verdim. Ne biçim de güzel olmuştu :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

10 üzerinden 10 veriyorum bu yemege ben! önemli olan uğraşmış olmak :)))))) karnın doydu mu doydu heheheh