8 Nisan 2010 Perşembe

Püşmanım

Bu saatlerde geliyolar anacım bana deliricem sinirden. Bu kadar da olmaz artık çüş yani! Yazamıyorum da buraya. Tanıdıklarıma blogu söylediğim için o kadar pişmanım ki, pucca gibi ayrı bi blog açayım içimden ne geçiyosa yazayım diyorum. Valla her an yapabilirim, pucca gibi ünlü biri daha olursa yakın zamanda bilin ki o benim. Aklıma ne gelirse yazıcam çünkü. Buraya yazamıyorum artık mesaj kaygılı entry gibi oluyor.

Yarın çok yoğun olacak, hemen akşam olsa evime gelsem..

Bi yöneticimiz vardı pişman yerine püşman diyordu. Toplu bir mülkata yapıyorduk bi keresinde, sorular belli. 20-30 kişiyi değerlendiriyoruz. Şirket içinden bu kişiler. Sorular aynı ki haksızlık olmasın herkesi aynı şeylerle ölçelim. Adam hiç sadık kalmıyor sorulara, kafasına göre soruyor, anlatıyor, danışmanlar sinir olmuştu. Bi mülakatta da birine "peki öyle yaptığın için püşman mısın?" demişti. Of nasıl tuttum kendimi, gülmedim o anda. Distribütör'e de düstürübütör diyodu adam ve adam bölgeler müdürü. Yani hayatında en çok kullandığı kelime distribütör :)

Bi ara da Satış Mülakatlarıyla ilgili anılarımı yazıcam sahi, baya malzeme var orda da.

3 yorum:

ful dedi ki...

Benim de işyerinde aynı ortamı paylaştığım, kendisini dünyanın merkezi zanneden bir bayan var. Onun da rümel, otobis, müzük gibi kelimeleri var ve, söylesen sen yanlış biliyorsun der. Ne yapalım katlanıyoruz işte...

Adsız dedi ki...

Belki çok kullandığı için o kelimeyi nevri dönmüştür :)

unusual dedi ki...

@ful: bizim yöneticimiz sevimliydi Allahtan :)
@MaD: haklısın valla olabilir, zaten işleri zor, kelime de zor kendilerinde bir formata sokmuş olabilirler :)