16 Ocak 2010 Cumartesi

Trabzon'dan saygılar

İnsanlık dışı bir çalışma temposuyla şehir şehir geziyorum sevgili dostlar. Trabzon'dan bildiriyorum, öncesinde de Ankara'daydım. Denize paralel bir şehir, sokakları denizi dik kesecek şekilde dağlara doğru devam ediyor. Size süper maceralarım oldu burada diyebilmek isterdim ama maalesef çalışmaktan pek bir şey yapamadım.

Rut'a rot diyen bir adayım oldu, bir de gayet iyi giyimli prezentabl görünümlü birisi "yani şöyle şöyle mi?" diye söylediği bi şeyi anlamaya yönelik sorduğum soruya "he" dedi :) Sonra da "he dedim ağzımdan kaçtı ağız alışkanlığı" dedi :) çok sevimli buranın halkı ama bir o kadar sinirli. Bokuyla kavga eder denen cinsten.

Kaldığım otel şehir merkezinde, arkasında uzun çarşı denen bir sokak var. Trafiğe kapalı, dün gece bir tur atma fırsatım oldu. Dün öğlen yemeğinde buranın meşhur köftecilerinden birine gittik. Akçaabat'ta Nihat Usta. Akşam da Körfez diye bir yerde balık yedik. Böyle hamsi olur mu lan Allahsızlar, bayıldım.

Ay bir anda kendimi Ertuğrul Özkök gibi hissettim hahaahha :))) "evet sayın okurlar, kaldığım 5 yıldızlı otesin spası fena değildi...." :))))

Neyse fotoğraf çekemedim ama burası gerçekten güzel bi yer, deniz olan her yer güzel geliyor bana zaten :) Burada "Tanjant" diye bi yol var çok komik değil mi? Bi de Beşirler diye bir mahalle var, 1 nolu Beşirler 2 nolu Beşirler diye ikiye bölmüşler :)

Buradan Hopa'ya geçeceğim akrabalarımı görmek için. Şu anda bugünün ilk adayı yan masada form dolduruyor, hadi bana iyi görüşmeler :)

3 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ühüühüh görüşemedik :(

Tuğba dedi ki...

Böyle yazınca seninle gezesim geliyor :))

unusual dedi ki...

@merope: inşallah olacak bir gün :)
@umutperisi: sana özel bir akw yapıcam, beraber gezicez istanbulda :)