22 Ocak 2010 Cuma

MAGICK

Ay çok mutluyum :) Salak bi giriş oldu ama valla kalbim çarpıyor hala, TRT Ankara Radyosu'nda Cuma akşamları 8-10 arası Banu Tarancı ve Selim Karakaya "Haftaya Paydos" diye bir program yapıyor.

Selim'le hiç yüzyüze görüşme fırsatımız olmadı ama yıllardır tanıyorum kendisini, sözlükte tanışmıştık.

Dün bana bir mail attı, (facebook'u açmam gerekiyor bunu anladım ulaşmaya çalışan bir kaç kişi sitem etti) kardeşimin grubunu MAGICK radyo programına çıkarmak istediğini söyledi. Benim de korom var bu akşam 7-8.30 arası. Deli gibi telefonun radyosundan frekans aradım ama yok anacım bulamıyorum. Taksiciyi de yedim, annemi de yedim, bir arkadaşımı da telefonla tükettim ama İstanbul'daki frekansını bulamadık.


Eve geldim açtım hemen bilgisayardan, dinliyorum şimdi.Yaşasın internet!!! Grubun diğer elemanları yok, yalnızca kardeşim var programda :)

Programa bağlandım, kardeşim sağolsun benden çok bahsetmiş program sırasında. TRT'yi aradım, aaa meşhur abla siz misiniz dedi telefonu açan hanım :) Çok eğlenceli bi muhabbet oldu, hala devam ediyor program. Haftaya Paydos blogundan eski kayıtlara ulaşılabiliyormuş. Kaçırdığım bölümünü de dinlerim artık :)

3 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Şu kaydı bloga yüklesinler de indirip dinleyeyim. Merak ettim.

unusual dedi ki...

http://haftayapaydos.mypodcast.com/ yüklemişler.

Evren - Sahne dedi ki...

Dinledim :)