3 Ocak 2010 Pazar

Hello Kitty'li saat

Bazı arkadaşlar vardır, insanın en yakınında olmazlar ama seversiniz. Ne zaman muhabbete otursanız kaldığınız yerden devam eder her şey, iyi anlaşırsınız. Hayattan beklentileriniz, baktığınız yön, durduğunuz taraf aynıdır. Üniversiteden bir sınıf arkadaşım var, aynen böyle. Antalya'da yaşıyor. Kendisinin bir blogu da var, işte burada. Sana bi şey gönderiyorum adresini ver demişti. Verdim ve bu olayı unuttum her zamanki gibi. İnternetten verdiğim siparişi, bana gelecek bir kargoyu da unutuyorum görünce çok şaşırıp mutlu oluyorum şuursuzca :)

Paketin geldiği gün de nasıl gergin bok gibi bir gün, birini boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum. Masama geldim paketi gördüm, arkadaşımın "sana bi şey gönderiyorum" dediği paketi açarken aklıma geldi.

Hello Kitty'li bi kol saati çıktı içinden, bayıldım. Yani dünyanın en değerli şeyi şu anda benim için. Beni düşünmüş, sevdiğim şeyi almış, taa oralardan yollamış. Allahım nerelere gideyim, saati aldım kutuya kaldırdım. Açıp açıp bakıyorum. Çok teşekkür ederim..

4 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Dünyada böyle güzel insanlar da var demek :) Güle güle kullan.

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

güle güle kullan canım :)
ben de kuzenime hello kitty li saat aldım :D

cecilia dedi ki...

aa benimkinin aynıı, bana da sevdicek aldı :) güle güle kullan cnm. ;)

unusual dedi ki...

@Evren: teşekkürler
@Merope: kaç yaşında, genelde 5-10 yaş arası hello kitty seven grup. bi be varım kazık kadar :)
@ceicilia: sağol canım :)