1 Ocak 2010 Cuma

Eskişehir'de bir AKW

İş için Eskişehir'deydim iki gün kaldım. Bir sürü işimiz vardı, alınacak hediyeler, gidilecek yerler, yapılacak işler.. Hepsini hallettik, arada derede bir AKW de patlattık. Ben yola çıkmadan önce sevgilimin uzun zamandır anlattığı bir yere yemek yemeye gittik. İsmi Adana Kebap, sanki başında bi şey daha olmalıymış di mi :))


Sanayide bir kebapçı burası. Bildiğimiz oto sanayi, araba tamirhanesi manzaralı :) Ben böyle enteresan yerlere gitmeyi çok seviyorum, sevgilim de sağolsun gittiği yerleri hafızaya alıyor beni götürüyor. İçeriyi doya doya inceledim. Sobaya ve yerdeki marleylere dikkatinizi çekmek istiyorum. Sandalyeler eski, masanın üstünde bir cam var, altında fiyat listesi, Sahipleri belli ki doğulu, çok kibar kapıda karşılayıp kapıya kadar uğurlayan cinsten.

Tavuk şiş ve adana kebap yedik, şahaneydi valla yemekler. Bi gün bi şekilde Eskişehir'deki sanayiye düşerse yolunuz mutlaka gidin. Ama titiz, lükse düşkün bi tipseniz (kıl yazmak istiyorum aslında kısaca. Ayıp olur belki, artık yazmış bulundum. öyle birinin benim blogu okumuyo olması lazım aslında ama belki denk gelir) "ay sandalye yırtık, burası ne ilkel bi yer, soba mı kaldı yaaa" diyecek biriyseniz sakın gitmeyin.

2 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Tabak muhteşem görünüyor. Henüz Eskişehire gidemedim eğer bir gün gitmek nasip olursa buraya uğramayı da düşünüyorum :)

unusual dedi ki...

@Evren: uğra bence de mutlaka