28 Aralık 2009 Pazartesi

Modern Milyoncu

ben de istiyorum ve bitene kadar siteleri sözüm size.

Sizin yüzünüzden kredi kartı ekstrelerim kabarıyor. Ay 3 liraymış, ay 10 liraymış diye diye sitenizde ne varsa alıyorum. Modern milyoncu musunuz siz ya? Sitede ne görsem bana bugüne kadar çok lazımmış hissine kapılıyorum.

En son bu tepsili diz minderini aldım. Televizyon karşısında yemek yemeyi çok seviyorum, bi de sevgilim gelince teletabiler gibi yatakta yuvarlandığımız için bu tepsi lazım oluyordu. Yatakta yayılıp film izliyoruz, bi yanımızda cips bi yanımızda kola, cambaz gibi dökmeden filmi izlemeye çalışıyorduk. Ondan aldım yani, yoksa almazdım. Gerçekten çok lazımmış ama di mi ya?

3 yorum:

cecilia dedi ki...

ay öle deme şimdiii güzelmiş bu yaa bende istiyorum çünkü bende tv izlerken otururken yemek yemeye bayılanlardanım, ayrıcana hasta olduğunda yataktan kalkamayacak durumlarda gayet kullanışlı bi alternatif olabilir bu zımbırtı :)
ne kadardı acep?

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

gercekten lazım ama bu

yavrum ne yaparsan yap sakın ıslatma!! bir daha iflah olmnuyolar ıslanınca bunlar :(

unusual dedi ki...

@cecilia: valla kargoyla beraber 22'ye geldi. Ben de çok sevdim eve getirince :) bendeistiyorum'dan aldım, yine verirler bence. hepsiburada.com'da da var. minimal tepsili diz minderi diye geçiyor.

@merope: tamam canım sağol ya, ıslatmam :)