7 Aralık 2009 Pazartesi

Hastayımmmmm

Cuma günü boğazım yanmaya başladı, hemen doktora gittim. Çaktı bana 7gün raporu ama nasıl iyiyim anlatamam sadece boğazım yanıyor hafif öksürüyorum. Boşuna rapor verdi bana dedim içimden. Cumartesi biraz daha kötü oldum, pazar hepten boku yedim! Acile gittim dün, ateşim de çıktı çünkü. Doktor dayadı antibiyotiği, bir sürü ilacı biraz gözümü açtım bugün ama ateşim çıkacak diye korkuyorum. Sesim travesti gibi, burnum yanıyor, ciğerlerim acıyor. İmdaaaatt :)

Dikkat edin kendinize diycem ama ben dikkat ettim bi faydası olmadı. Galiba herkes bi grip olacak bu sene, ben zaten bütün kış hastalandığım için bunu da ağır geçiriyorum.

Ölmem lan inşallah :) Annemler baya panik yaptı ama ölecek gibi hissettmiyorum pek. Ölürsem hello kittyli eşyalarımı kimseye vermeyin gebertirim bak!

6 yorum:

Tuğba dedi ki...

Geçen gün evi toplarken hello kittyli kocaman bi yapıştırma buldum. Nereden geldiğini bilemedik evcek; ama niyeyse ben atamadım, görünce sana veririm diye geçti içimden :)
Sanal dünyanın gerçeğe hakim olmaya başlaması işte böyle anlarda oluyor :))

Geçmiş olsun bu arada :))

unusual dedi ki...

çok sevindim öyle düşünmene, inşallah görüşürüz bir gün :) banyodaki deterjan kutusuna yapıştırdım en son hello kittyli bi şeyler, sinir oluyorum kendime aslında çocuk gibi, ama seviyorum da bi taraftan :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

Allah korusun çılgıın

ilaçlarını kullan sen merak etme,
hiçbişeycikler olmaz.

senin kadar siddetli olmasa da ben de geçirdim bi grip kalktım ayaga

daha dügününde göbenkler atıcaz, terfilerinde şampanya patlatıcaz viiii

unusual dedi ki...

di mi ya, niye öleyim ben şimdi durduk yerde, hiç niyetim yok valla :)

BEERREGULAR dedi ki...

ilk doktur sana ilaç vereydi o zaman böyle olmazdı, kötü olmazdın pazar pazar.. o doktur iyi değil! uzaklaş oradan :)

unusual dedi ki...

evet o doktur bilemedi :)