26 Aralık 2009 Cumartesi

DIY Projeleri

Bu kavramı bloglar sayesinde öğrendim. Bazı çalışmalar gerçekten şahane, bazıları da "Bugün evdeki makarnalardan kolye yapacağız. Evet bir ip alalım, kalem makarnaları da ipe dizip boynumuza asıyoruz" şeklinde maalesef. Bu konunun üstadı (bence) Hesionka resmen gözlük camından broş yaptı hatun ya :) Yaratıcılık diye ben buna derim.

Şu çiçekli ve süslü taç işine çok gülüyorum ben mesela. Herkes mi ondan yapar yahu. Pasaj'da da görüyorum herkesinkinde mutlaka var. (Tac takmaya bayılırım bu arada, bir sürü vardır benim de) ama tarz meselesi tabi ki kafamda bi buket çiçekle gezmem mümkün değil. Kimse çıkıp sen ne yaptın da konuşuyosun demesin bazı çalışmalar gerçekten fena. Amaaaaa görüyorum ki herkesin bir alıcısı var, dedim ya tarz meselesi :)

Yurtta kalırken bi arkadaşımız vardı kıvırcık saçlı, baya da gürdü saçları. Kafasına o kadar çok toka takardı ki, başka bi arkadaşım "bu kız süsleri kırtasiyeden alıyor herhalde" derdi :) Sabah sabah o aklıma geldi.

4 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

evet osurup ipe dizecekler nerdeyse!!
ben de mi girsem diyorum bu işlere hıı? kulak temizleme cubugundan kupe,bahce sulama hortumundan kolye, nihaleden şapka falan yaparım. o ye.

unusual dedi ki...

hahhahahahah :)))) nihaleden şapka yapmalısın gözümde canlandırdım süper olur bence :))

Amaltheian dedi ki...

Ben de eski gömlekten yastık kılıfı fikrine gülüyorum! Çok fena oluyo ya önünde böyle düğmeleriylen:D

unusual dedi ki...

hiç duymamıştım onu :)