20 Nisan 2009 Pazartesi

Konser de konser


Bir haftadır işe ve çalışmalara yetişeceğim diye canım çıktı. Cumartesi işe geldim oradan konsere gittim, pazar koroya çalışmaya gittik oradan işe geldim. Bitmiş durumdayım ama konser çok güzel oldu, fotoğraflara bakınca yorgunluğum geçiyor :)

Hocamız sağolsun programı asla konserden önce bizimle paylaşmıyor. Mehteran, semazen, kafkas ekibi falan olacağını bilmiyordum. Mehteran amcanın kovuğunun tam önüme denk geleceğini, bütün konser panikle iki amcanın kovuklarının arasından hocayı görmeye çalışacağımı da bilmiyordum tabi :) Allahtan elimizde dosyalar vardı, yanmıştık yoksa. Bir kültürümüzü yaşatalım projesiymiş bu meğer. 7 bölgeden türkü, 7 bölgeden oyunlar vardı.


Asıl konser haftaya pazar, solo söylüyorum. Nasıl paniğim anlatamam, inşallah kazasız belasız atlatırım. Koroda duruyoruz normalde, müzisyenlerin arkasında. Bir platformun üstündeyiz. Altımız kablo dolu, yerde mikrofon kabloları, müzisyenlerin notaları falan oluyor. Sunucu anons ettikten sonra zaten heyecandan altına yapıyorsun. O heyecanla mikrofona doğru yürürken, yere mi bakacaksın, sözleri mi aklından geçireceksin artık ne yaparsan yap. Allahtan hiç düşmedim ama korkulu rüyam yani :) bi o, bi de sözleri unutmak.

Kurtlar vadisinin çok popüler olduğu dönemde bir arkadaşımız Asiye'yi söylüyordu. Tam ortasında unuttu sözleri durdu, seyirci hemen alkış kıyamet doldurdu boşluğu, biz de koro olarak devreye girdik :)

Allahım sen koru yarebbim :)

Blogu da kim okuyorsa artık hahaahah kendi kendime yazıp eğleniyorum burada ama okuyan varsa 26 Nisan Pazar akşamı 20.30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde konserimiz. Biletler kapıda satılıyor. Bekleriz efendim :)

4 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ben okuyorum
naz da okuyo :)
kovsan da yapıştım gitmiyorum :=)

Tuğba dedi ki...

İstanbul'da olsam gelirdim ben. Hem okuyorum da, uzun zaman yazmayınca da merakla bekliyorum :))

BEERREGULAR dedi ki...

Süper olacak kalıbımı basarım. Kalıbımı diyorum bak, güvene gel!!

unusual dedi ki...

teşekkür ederim herkese :)