24 Nisan 2009 Cuma

Karın Ağrısı!

Her boka çare bulundu şu regl ağrısına bulunamadı ya, neyleyim ben o kadar bilim adamını. Her ay bunu çekiyoruz, dün gece sabaha karşı karnımın ağrısına uyandım, o kadar ağrıyor şaka değil yani. inekli bi sıcak su torbam var, ona sıcak su koydum majezik çaktım bi tane. Bir saat içinde kendime geldim.

İşe giderken dedim ki, şu sıcak su torbasını yanıma alayım. Sonra dedim ki "Kızım çüş ya artık, nası bi insansın sen, utanmadan inekli torbayı işe mi götüreceksin? Çok ağrırsa karnına bi şey sarar oturursun."

Aha bu meşhur inekli torba

Gittim işe, öğlene kadar bi işle uğraştım, ama ölüyorum yani karnımın ağrısından. Bi majezik daha çaktım, işe yaramadı. Sen misin ineğini evde bırakan, oh olsun sana.
Ben gün içinde çok su içerim, her seferinde su sebiline gidip su almak olmuyor. Yarım litrelik şişem var onunla içiyorum. Bizim işyerinde de bazı şeylerde kıtlık vardır, aha bu su şişesi de bunlardan biridir. İşten çıkarken şişeyi çekmeceye saklıyorum, o derece zor bulunuyor yani. Temizlik görevlileri şişeyi boş görünce çöpe atıyor doğal olarak, kıtlıktan haberleri yok ki nerden bilsinler.
Neyse bi şeyin içine sıcak su koymam lazım. Ben de şişemi feda ettim mecburen, gebericem ağrıdan yoksa. sıcak suyu şişeye koydum, şişe büzüştü yamuldu böyle acayip komik bi şey oldu. İnekli torbam onun yanında döpiyesli okul müdürü kalır.
Öğleden sonra da yeni müdür olmuş birisiyle toplantımız var. Ben yamuk şişeyi (keşke fotoğrafını koysaydım, temizlik görevlileri yamuk ve su dolu şişemi atmazsa çekip koyarım) şala sardım. Bi yerde okumuştum aslında karnına koymak da zararlıymış bu sıcak suyu, direkt temas etmesi iyi değilmiş, ayağına koyacakmışsın ama ben kaynar suyu karnıma döksem ancak geçecek zaten ağrısı neyse sardım koydum. O sırada müdür bey geldi. Genç bir müdür kendisi. Güzelce toplantımızı yapıcaz. Toplantı başladı, ben kucağımdaki şalı bir oraya bir buraya koyuyorum. Silindir bi şey sonuçta karnımda durması için masayla karnımın arasına sıkıştırıyorum. Arada bir şırıl şırıl sesler geliyor.
Ay yazarken bile gülüyorum, o kadar çok düşündüm ki bunu bugün, açlıktan ölüyorum ama yemek yemeden yazayım dedim :) Bi soru sordum, adam soruyu cevaplamadan benim şişe paldır küldür yere düştü hahahah :) Tam soruyu sordum, cevaplamadan önceki sessizlik anında oldu bu olay, bildin mi o anı :) Şişe değil başka bi şey olsa yine açıklarsın, su şişesini insan niye siyah bi şala sarıp kucağına koyar ki di mi :) Toplantıda bu arada 7 kişi falanız :) " Aaa su düştü" falan dedim aldım yerden, hiç istifimi bozmadım şala sardım karnıma koydum tekrar :)))))

1 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

:) alemsin yaa
ne şirin şeymiş o inek öyle be